WordPress website laten maken?           → Bekijk onze pakketten » 

WordPress website laten maken? WordPress website laten maken?
Waarom in WordPress een website laten maken? WordPress biedt een solide basis bij de ontwikkeling van uw website. Hierdoor is het mogelijk om een website in uw eigen huisstijl te laten ontwikkelen die professioneel en toch betaalbaar is!

Waarom houden wij van WordPress?

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk voor het beheer van uw website. Het beheersysteem (CMS) biedt u de mogelijkheid om zonder technische kennis toch makkelijk zelf pagina’s toe te voegen, teksten te wijzigen en afbeeldingen op uw website te plaatsen.

WordPress CMS

Bij een WordPress website van visieMedia zit standaard het beheerssysteem (CMS) van WordPress, omdat we uit eigen ervaring en die van onze klanten weten dat dit systeem vanwege de gebruiksvriendelijkheid erg makkelijk onder de knie te krijgen is.  

Hierdoor weet u zeker dat u de komende jaren uw website gemakkelijk zelf kunt bijhouden en dat uw website goed door de zoekmachines gevonden kan worden.

Wist u dat…

  •  U met WordPress binnen 1 minuut een pagina kunt toevoegen?
  •  U met WordPress vrijwel onbeperkt dingen kunt aanpassen?
  • U hiervoor eigenlijk geen webdesigner meer nodig heeft?
  • Snel kunt inspelen op actualiteiten binnen uw organisatie en branche?
  • WordPress wordt gebruikt door gerenommeerde persbureaus, multinationals en beroemde muzikanten zoals CNN, Nikon en Katy Perry?!

Tekst-editor

De tekst-editor is de spil in het wiel van het CMS van uw website. Omdat de editor gelijkenissen vertoond met Microsoft Word, zijn de basisprincipes van de editor u al bekend! U kunt dus zelf makkelijk nieuwe pagina’s afbeeldingen, knoppen en links aan uw website toevoegen.

wordpress website laten maken

WordPress Website laten maken?

Internetbureau visieMedia is gespecialiseerd in (WordPress) websites. Met onze persoonlijke begeleiding is uw website snel online!
“U wilt een WordPress website laten maken die aanspreekt, goed gevonden wordt en uw omzet verhoogd?”