WordPress website laten maken?


U wilt een WordPress website laten maken? Wordpress biedt een solide basis bij de ontwikkeling van uw website. Hierdoor is het mogelijk om een website in uw eigen huisstijl te laten ontwikkelen die professioneel en toch betaalbaar is! WordPress is zeer gebruiksvriendelijk Lees verder

Wat kost een website laten maken?


Wat kost een website laten maken? De vraag die we vaak als eerste krijgen is: Wat kost een website laten maken? Deze vraag kan vaak niet door ieder internetbureau altijd even makkelijk beantwoord worden. Kosten website laten maken Wij hebben het u gemakkelijk Lees verder

Website voor tandartsen en tandartspraktijken?


Tandarts website voor uw tandartspraktijk laten maken? Tandartsen en tandartspraktijken zijn vanaf 01-01-2012 verplicht om over een website te beschikken die aan bepaalde eisen moet voldoen. Dat heeft de tweede kamer onlangs besloten. Website voor uw tandartspraktijk? Bent u op zoek naar Lees verder

Foto’s nieuwe Blackberry 10 toestel lekken uit

Blackberry

Foto’s van een vermeend nieuw Blackberry 10-toestel zijn uitgelekt. De nieuwe smartphone zou uitgebracht worden onder de naam L-Series. Afbeeldingen van het toestel verschenen op een Vietnamese site.

Lees verder →


‘Shake me out of here app’ voor Android (Gratis)

Overig

Vandaag in BNR’s ‘Zaken doen met’ aandacht voor een handige app. Dé oplossing voor een ieder die als je met iemand in gesprek bent en een manier zoekt om dit gesprek af te kappen, geen beschikking heeft over een secretaresse die je komt melden dat de “zogenaamde” volgende afspraak staat te dringen.

Lees verder


Woede en teleurstelling om uitverkochte iPhone 5

iPhone

Uitverkochte iPhone 5

Uren in de rij staan voor een iPhone 5 om er vervolgens achter te komen dat iPhone die je op het oog had al is uitverkocht. Dat overkwam vrijdagochtend veel Apple-liefhebbers. De Telegraaf meldt dat beveiligers instructies hebben gekregen om iedereen weg te sturen. “Blijf vriendelijk en stuur mensen naar huis” is de opdracht.

Lees verder


Facebook camera die je gezicht herkent als je een winkel in loopt!

Facebook, Privacy, Social Media , ,

facedealsScary or what? Facebook is bezig met het testen van een camera die mensen automatisch kan herkennen wanneer ze een winkel binnen lopen. Met de camera worden de bezoekers van de winkel vergeleken met de foto’s van je facebook pagina.

Lees verder


Tom Catalini’s Best WordPress Blogging Tips

Overig , ,

WordPress Blogging Tips van Technology & marketing strategist Tom Catalini

Tom Catalini’s Best WordPress Blogging Tips


Jongeren zonder Facebook account bij voorbaat verdacht

Facebook, Social Media

Ben je jong, maar niet niet actief op Facebook? Pas dan maar op, want volgens het Duitse blad Der Tagesspiegel ben je dan bij voorbaat al verdacht, dat schrijft de Telegraaf. Jongeren die geen Facebook hebben zouden wel eens potentiële massamoordenaars kunnen zijn “Kijk maar naar de psychopaten James Holmes en Anders Breivik”, die ook geen Facebook account hadden. Lees verder


Apple helpdesk helpt hacker per ongeluk

Apple ,

De helpdesk van Apple heeft een hacker onbedoeld geholpen een iCloud-account van een redacteur van techsite Wired binnen te dringen. Dat heeft het bedrijf bevestigd.

Lees verder


WordPress Tips & Tricks

Overig

WordPress Tips & TricksOp socialned.nl een aantal bruikbare WordPress tips van Petra Blankwaard voor het gebruik van o.a. Audio & Video op je WordPress blog of website.

Lees verder


Microsoft gaat over van Hotmail naar Outlook.com

Overig , ,

Hotmail wordt Outlook.com – Microsoft heeft een preview van de nieuwe e-maildienst Outlook.com live gezet. Outlook.com moet uiteindelijk Hotmail gaan vervangen.

Lees verder


WhatsApp gratis voor de iPhone downloaden?

Apple, Gadgets, iPhone , , ,

Zo werkt whatsappWhatsApp gratis downloaden? Dat kan nu in de iTunes store. Normaal gesproken kost het 79 cent, maar nu is deze gratis verkrijgbaar. Het is onduidelijk voor hoelang, dus wees er snel bij! Je kunt WhatsApp hier gratis downloaden. (Alleen voor de iPhone!)

Lees ook: WhatsApp – Zo werkt het!