WordPress Internetbureau visieMedia

Grafisch ontwerp


Uw huisstijl vormt de basis voor heel veel eerste indrukken die u bij uw doelgroep gaat maken. Uw auto-belettering, uw website, het overhandigde visitekaartje, uw enveloppen, briefpapier, flyers en posters; allemaal grafisch werk waaraan uw huisstijl ten grondslag ligt.

Het is dan ook niet voor niets dat visieMedia een goed doordacht traject met u doorloopt in de ontwikkeling van uw huisstijl. Wat is uw doelgroep, welke uitstraling past daarbij? Kiezen we voor een opvallend of bescheiden beeldmerk, een degelijk of brutaal lettertype?

Naast de ontwikkeling van uw huisstijl en grafisch werk, bieden wij ook onze diensten voor drukwerk aan, zodat u alles bij één betrouwbare partij kunt onderbrengen.

Bekijk ons laatste werk! Bekijk onze paketten!

Drukwerk


Wij besteden ons drukwerk uit bij betrouwbare externe partijen. Voor grafisch ontwerp en drukwerk zijn de prijzen en mogelijkheden sterk afhankelijk van uw wensen, oplage en kleurgebruik. We maken graag een passende offerte voor u op basis van uw wensen. Neem hiervoor contact met ons op!

Tekstontwerp


Hoe brengt u uw product aan de man? Hoe komt uw boodschap zo effectief mogelijk aan bij uw doelgroep? De juiste manier van communiceren is van groot belang bij het informeren van nieuwe potentiële klanten en bij onderhouden van uw zorgvuldig opgebouwde relatienetwerk.

Wij helpen u graag bij het schrijven van persberichten, mailings en teksten voor uw website. Ook kunnen we u van dienst zijn en begeleiden bij het opzetten en uitvoeren van advertentiecampagnes en grafisch werk (zoals flyers en posters). Verder laten we onze creativiteit graag los op uw bedrijfsfilosofie en uw werkzaamheden om zo een passende slogan bij uw bedrijfsnaam te bedenken. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!