WordPress Internetbureau visieMedia

Audio

Geluid kan emoties opwekken voor de één en overlast veroorzaken voor de ander. Herrie is storend, maar de juiste klank geeft uw boodschap meer inhoud dan honderd woorden. Daarbij speelt uw doelgroep een belangrijke rol. Audio, het maakt of kraakt uw promotie-film, website of bedrijfspresentatie.

Bij visieMedia componeren we soundtracks voor video’s, we arrangeren muziek en we verzorgen voice-overs. Omdat we verschillende expertises kunnen combineren, zijn we uitstekend in staat om uw boodschap op veel verschillende manieren over te brengen aan uw doelgroep. Daarom spelen we ook graag een adviserende rol in keuzes die u moet maken op het gebied van muziekstijlen, inhoudelijke teksten voor uw voice-over, etc.

Ga naar portfolio Bekijk tarieven

Video

Video heeft zich bewezen als een effectieve manier om uw doelgroep te benaderen, aan te spreken en te betrekken. Bij visieMedia bieden we een grote hoeveelheid video-diensten aan. Zo produceren we promotiefilms voor bedrijven, we verzorgen live videoregistratie en projectie op bijvoorbeeld conferenties en seminars, en we verwerken opnames tot een compacte samenvatting.

Ook helpen we u graag om uw videomateriaal te publiceren, of dit nu op uw website is, op DVD/Blu-Ray of een combinatie daarvan.

Ga naar portfolio Bekijk tarieven