WordPress Internetbureau visieMedia

Webdesign – de ontwikkeling van uw website


Het aantal mensen dat via een zoekmachine online op zoek gaat naar een dienst of product neemt nog steeds toe. Ook het aantal websites stijgt nog altijd. De vindbaarheid van uw website wordt daarom steeds belangrijker. Het optimaliseren van uw vindbaarheid noemen we SEO (Search Engine Optimization).

Maar alleen goed vindbaar zijn is niet genoeg. Want wat als de bezoekers vervolgens verdwalen op uw website? Of waarom kijkt het merendeel niet verder dan uw homepage? Indeling, uitstraling en structuur zijn belangrijke aspecten die afgestemd moeten zijn op uw doelgroep. Bij visieMedia maken we daarom websites die goed gevonden worden. Want een goede website heeft positieve invloed op uw omzet.

Bekijk onze pakketten!

Hosting en Domeinen


Naast standaard hosting bieden we bij visieMedia bieden ook het pakket ‘Webhosting Groen’ aan: klimaatneutrale webhosting. Hiervoor hebben we servers ondergebracht bij Evoswitch, een milieubewust en duurzaam datacentrum dat het label ‘The Green Fan’ heeft geïntroduceerd.

In de datacenters van Evoswitch wordt groene stroom gebruikt, is de CO2-uitstoot gereduceerd en wordt niet-duurzame energie geneutraliseerd door de aanplant van nieuwe bomen en biogas-projecten in samenwerking met de Climate Neutral Group. Als u kiest voor groene hosting, dan bent u bevoegd om het ‘The Green Fan’-logo te voeren op uw website, waarmee u aantoont dat u bijdraagt aan de globale CO2-reductie.

Bekijk onze pakketten!

Onderhoudscontracten Website, SEO en Social Media


Wij bieden diverse onderhoudscontracten waarmee we u op vaste basis werk uit handen kunnen nemen. In overleg met u kunnen onderhoud-uren besteed worden aan o.a. aanpassingen aan inhoud van uw website, het inrichten van online advertentie-campagnes, SEO, social media updates, etc. Kies een pakket dat bij u past!

Bekijk onze pakketten!

Social Media


Social Media zijn online media waarbij de verspreiding van informatie (tekst, afbeeldingen, video’s) onder invloed staat van de gebruikersgroep. Bekende Social Media zijn: Facebook, Hyves, Twitter, maar ook YouTube en internet-forums. Als de informatie die met anderen wordt gedeeld over uw bedrijf of product gaat, dan vindt er mond-op-mond-reclame plaats: de meest effectieve reclamevorm. Wilt u aan de slag met Social Media, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u graag op weg! Neem hiervoor contact met ons op.

Search Engine Optimization (SEO)


Het wordt steeds belangrijker om goed gevonden te worden op internet. Technisch gezien moet uw website daarvoor optimaal functioneren. Voor veel verouderde (maar ook nieuwe) websites geldt helaas dat er achter de schermen veel mankeert aan bijvoorbeeld programmeercode, maar ook incorrect gebruik van teksten en links kunnen een negatief effect hebben op uw vindbaarheid. Om voor u een offerte uit te kunnen brengen, zullen we eerst goed uw website moeten analyseren. Neem hiervoor contact met ons op.