Wat zijn WordPress Themes?

wordpress-themesMet WordPress Themes kunt u de manier waarop pagina’s gerangschikt zijn wijzigen, de manier waarop de inhoud van de pagina’s wordt weergegeven veranderen, maar ook alle stijl-elementen, zoals lettertypen, kleuren en achtergronden heeft u zelf onder controle.Een van de belangrijkste redenen waarom we WordPress aanbevelen als platform bij uitstek voor uw website of blog is omdat u zonder enige kennis van programmeren en webdesign belangrijke wijzigingen voor uw website zelf kunt uitvoeren. De twee belangrijkste tools die dit voor beginners mogelijk maken, zijn plugins en Themes.

WordPress Themes zijn te vergelijken met kledingstukken

WordPress Themes zijn eigenlijk een soort (aan)kleding van WordPress, in de zin dat het er voor zorgt dat uw website er proffesioneel en aantrekkelijk uitziet. Het is tevens een uitdrukking van de individuele stijl en smaak van de gebruiker en het biedt handige gemakken en functionaliteiten. Een beetje te vergelijken met zakken en ritsen of zelfs omkeerbare jassen.

wordpress-themes

WordPress zelf is het “lichaam” dat al het zware werk verricht. Zonder lichaam is kleding niet erg nuttig maar zonder kleding is het lichaam naakt .

Gratis Themes en Premium Themes

In tegenstelling tot kleding bestaan er wel fantastische WordPress Themes die helemaal gratis zijn. Er zijn duizenden gratis en professionel ontworpen Themes, die kant en klaar worden geleverd.

Nadelen van gratis WordPress Themes:

Het grootste nadeel van gratis Themes is dat ze vaak wel enige kennis van WordPress codering vereisen om dingen aan te passen en veel ondersteuning bieden de meeste gratis aanbieders niet, dus je staat er enigszins alleen voor.

Voor gratis WordPress Themes kijk hier

Premium Themes zijn de kosten meer dan waard

Er zijn ook Premium Themes waar u voor moet betalen. Deze premium Themes zijn vaak de kosten meer dan waard aangezien u er flink wat tijd en geld mee bespaart. Premium Themes bieden een aantal voordelen op de gratis Themes. Ze bevatten veel maatmerk, er wordt goede support bij geleverd en er is een gebruikersforum (een enorme bron van zelfstudie), extra tools en widgets en regelmatig updates om bij te blijven met de nieuwste versies van WordPress.

Ontdek Premium Themes!

Wilt u kostbare tijd en geld besparen? Ontdek de beste WordPress Themes!”       Start Browsing! ›

WordpPress Themes | categorieën: