Bijbelsdagboek: nieuwe app voor de iPhone

Gadgets, iPhone , , , ,

Uitgeverij Boekencentrum heeft haar eerste app voor de iPhone, iPod en iPad gelanceerd. De applicatie Bijbelsdagboek stuurt iedere dag een dag overdenking uit het bekende dagboek ‘Aan stillen wateren’ van André F. Troost naar de iPhone, iPod of iPad.

Download Bijbelsdagboek

Het dagboek is niet alleen dagelijks leesbaar, iedere lezer kan daarnaast de teksten bewaren zodat ze in de toekomst teruggelezen kunnen worden.

Omschrijving:
Deze app stuurt je een jaar lang iedere dag een korte overdenking op basis van een bijbeltekst. De overdenkingen zijn geschreven door de bekende theoloog en auteur André F. Troost. Je kunt de ontvangen teksten bovendien bewaren en teruglezen. Aan het einde van het jaar staat er een compleet dagboek op de iPhone, iPod of iPad. Een bijzondere app je iedere dag een bijbelse gedachte meegeeft om je te bemoedigen, te leren of te troosten. Een app die je geloof kan versterken.

Met de lancering van deze app zet Boekencentrum een nieuwe stap op het gebied van digitaal uitgeven na de introductie van de ebooks eind 2009. Inmiddels heeft de uitgeverij ca. 80 e-books beschikbaar.

Download: Bijbelsdagboek – Boekencentrum Uitgevers