Archives

De Olijfberg

mei 16th, 2013 (No Comments)

Tweedehands producten zijn weer helemaal ‘hot’. Voor de Olijfberg hebben we een vintage en retro website mogen ontwikkelen met een gezellige uitstraling.

Klachtenmeldpunt.net

mei 16th, 2013 (No Comments)

Voor ‘Het onafhankelijke Klachtenmeldpunt Europese aanbestedingen’ heeft visieMedia een proffesionele website ontwikkelt die zowel zakelijk als vriendelijk is.

Meet and Discover

mei 16th, 2013 (No Comments)

Meet & Discover biedt jongerenweekenden aan waar christelijke jongeren leeftijdgenoten kunnen ontmoeten en vriendschappen kunnen opbouwen.

Autohuis Ridderkerk

december 23rd, 2011 (No Comments)

Autohuis Ridderkerk is een Bovag-autobedrijf gespecialiseerd in de verkoop van dealeroccasions. Voor de online presentatie van hun showroom, namen ze visieMedia in de arm.

Huisarts Van Winterswijk

december 23rd, 2011 (No Comments)

Een overzichtelijke website die met zijn tijd meegaat, dat was de opdracht die we meekregen van Huisarts Van Winterswijk uit Schiedam.

Ztijl.nl

november 8th, 2011 (No Comments)

Ztijl.nl handelt in zeer gevarieerde en exclusieve designverlichting. In de loop der jaren is Ztijl uitgegroeid tot een van de grootste online handelaren in Nederland en daarbuiten.

Eliseo.nl

november 8th, 2011 (No Comments)

Om een belangrijke speler te blijven op de online markt van christelijke boeken, cd’s en muziek, heeft Eliseo ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De website van Eliseo onderscheidt zich door moderne vormgeving, overzicht en goede vindbaarheid.

CBS De Wingerd

november 8th, 2011 (No Comments)

Basisschool De Wingerd uit Ridderkerk had behoefte aan een nieuwe website binnen haar bestaande huisstijl. Voorop stond dat de leerlingen centraal moesten staan in het nieuwe ontwerp.

Huisarts Popescu

november 8th, 2011 (No Comments)

De warme gastvrijheid die de praktijk van huisarts Popescu in Schiedam uitstraalt, moest ook doorstralen op zijn website. Medische zorg, daar moet je je bij op je gemak gesteld voelen.