Waarom WordPress? 8 goede redenen voor het gebruik van WordPress

Wordpress

Waarom WordPress?  8 redenen voor het gebruik van WordPress

Bij visieMedia bouwen we de meeste van onze websites in WordPress. Waarom WordPress? Omdat dit veelgebruikte beheersysteem een van de meest geavanceerde en eenvoudige systemen is om een website te beheren. Wij weten uit eigen ervaring en die van onze klanten dat dit systeem door iedereen makkelijk onder de knie is te krijgen omdat het zeer gebruiksvriendelijk is.

1. Gebruiksvriendelijk

WordPress is een uitermate gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor u als de gebruiker als voor ons als webdesigbureau.

2. Makkelijk te beheren!

U kunt er als gebruiker redelijk snel met WordPress leren werken. Het CMS (content management systeem) voor het beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten en afbeeldingen is zeer gebruiksvriendelijk.

3. WordPress = SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO (search engine optimization) is misschien wel dé belangrijkste eigenschap voor een website, want een mooie website die niet gevonden wordt, bestaat eigenlijk niet. SEO is een vak appart, maar WordPress is al volledig geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid en dus uitermate zoekmachine vriendelijk. Daardoor scoort u hoger in de zoekmachines.

Daarnaast installeren wij bij de bouw van uw website een extra plugin die we vervolgens, op basis van de zoekwoorden waarop u gevonden wenst te worden, inrichten waardoor uw website nog beter gevonden wordt. Bedenkt u zich eens hoe u op dit artikel terecht bent gekomen…?

4. Snel online!

Dankzij WordPress kunnen we uw website snel lanceren, dat kan vaak al binnen enkele dagen! (Meer info?)

5. Volwaardig CMS

WordPress is in de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is.

6. Opensource

WordPress is een zogenaamd ‘Opensource’ CMS. Dankzij een actieve community wordt de software elke dag beter.

7. Functionaliteit & inhoud

Functionaliteit en inhoud zijn middels WordPress eenvoudig met elkaar verbonden. U hoeft zich slechts te richten op het schrijven van goede teksten en de visuele content. De techniek van WordPress staat als een huis, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.

8. Meest gebruikte CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS op het internet!

 

 

WordPress website laten maken?     Bekijk onze pakketten »