Waarom wij voor WordPress kiezen

Wordpress

WordPress, waarom eigenlijk?

Voor de realisatie van onze websites werken wij met WordPress. WordPress is een krachtig opensource CMS. Er zijn wereldwijd steeds duizenden ontwikkelaars bezig met het verbeteren van het CMS. Het resultaat is een CMS met heel veel functionaliteiten.

Gebruiksvriendelijk beheersysteem
Bij een website van visieMedia zit dus standaard het beheerssysteem (CMS) van WordPress. Hiermee kun je zelf makkelijk je eigen website bijwerken. Dit beheersysteem is een van de meest eenvoudige systemen om een website te beheren. Wij weten uit eigen ervaring (en die van onze klanten) dat iedereen dit systeem makkelijk onder de knie kan krijgen omdat het zeer gebruiksvriendelijk is.

Vindbaar
Met behulp van een SEO plugin en de juiste combinatie van keywords,  kunnen we u website uitstekend optimaliseren zodat u goed gevonden wordt.

Met het Content Management Systeem (CMS) van WordPress weet je zeker dat je de komende jaren je website gemakkelijk zelf kunt bijhouden en dat de website goed door de zoekmachines gevonden kan worden.

Betaalbaar
Het grote voordeel van WordPress is dat er veel goede modules en templates beschikbaar zijn, waardoor we niet iedere keer alles vanaf de grond af hoeven te programmeren. Daardoor kunnen we in relatief korte tijd en voor weinig geld, kwalitatief hoge websites realiseren waar u anders duizenden euro’s aan kwijt zou zijn.

Meer weten?