WordPress website maken voor senioren

Wordpress , ,

WordPress website maken voor senioren

Het maken van een WordPress website is voor veel mensen een leuke hobby. Een website over genealogie,  favoriete muziekgenre of een voor een vereniging. Tegenwoordig wordt dankzij diverse software het maken van een website ook steeds gemakkelijker. Met Websites maken met WordPress voor senioren is het voor ouderen nu ook mogelijk om snel en eenvoudig een persoonlijke en professionele website te maken.

Boek

Het boek Websites maken met WordPress voor senioren bespreekt hoe u door middel van fraaie WordPress Themes (thema’s en sjablonen) een professioneel uitziende website maakt. De handige dienst met zeer eenvoudige bediening biedt voldoende mogelijkheden voor senioren!

Websites maken met WordPress voor senioren is geschreven volgens de bekende Visual Steps-methode: duidelijke stap voor stap-instructies met schermafbeeldingen.

Enkele onderwerpen:
* WordPress thema’s en lay-out kiezen
* tekst, hyperlinks, afbeeldingen en video
invoegen
* instellingen maken
* werken met WordPress widgets en plugins
* webruimte instellen

U wilt een WordPress website laten maken?

Wordpress biedt een solide basis bij de ontwikkeling van uw website. Hierdoor is het mogelijk om een website in uw eigen huisstijl te laten ontwikkelen die professioneel en toch betaalbaar is!

WordPress is zeer gebruiksvriendelijk voor het beheer van uw website. Het beheersysteem (CMS) biedt u de mogelijkheid om zonder technische kennis toch makkelijk zelf pagina’s toe te voegen, teksten te wijzigen en afbeeldingen op uw website te plaatsen.

Uw opdracht hoeft geen vermogen te kosten. Ontdek hoe betaalbaar onze projecten zijn!