Archives

Visser & Visser

december 23rd, 2011 (No Comments)

In deze promotievideo van het stratenmakersproduct ‘Strakvlak’ wordt de praktische werking getoond van deze nieuwe uitvinding, evenals de eenvoudige manier waarop dit apparaat in elkaar gezet kan worden.

Christformation

december 23rd, 2011 (No Comments)

De kerkelijke trainingsschool Christformation wilde voor haar nieuwe commercial een soundtrack die kernwoorden als doorzettingsvermogen en mysterie uitstraalt.

Pfizer

november 9th, 2011 (No Comments)

Toen Pfizer een nieuwe business unit startte, werden wij benaderd om hiervoor een videoproductie te maken. Voor dit project is een serie van tien korte films samengesteld.

O.K. Nederland

november 9th, 2011 (No Comments)

OK Nederland benaderde ons met de vraag om de productie van hun trainingsvideo’s te verzorgen. Om klantenservice-medewerkers te trainen, tonen deze video’s lichaamstaal en gezichtsexpressie van een klant tijdens een telefoongesprek.

Jeugd enzo

november 8th, 2011 (No Comments)

Jeugd enzo is opgericht door Frank van Strijen, bekend van radio-en televisie-interviews over jeugdcultuur bij ‘Rondom Tien’, ‘Zembla’ en ‘Het Elfde Uur’.

Abvakabo FNV

november 8th, 2011 (No Comments)

Een videocompilatie gemaakt in opdracht van Abvakabo FNV van een CAO-actie bij een zorginstelling in Nederland. Op ludieke wijze worden de eisen van werknemers in voorbereiding op de nieuwe CAO-onderhandelingen ingezameld.