Archives

Soul in the City

december 23rd, 2011 (No Comments)

De organisatie Soul Survivor heeft met de activiteit Soul in the City als doel om in de zomer van 2011 een grote goede-doelen-actie te houden in Amsterdam.

Saldodipje.nl

december 23rd, 2011 (No Comments)

Saldodipje.nl levert kleine voorschotten op korte termijn aan mensen die even krap bij kas zitten. Voor Saldodipje.nl hebben wij enkele geanimeerde banners ontworpen die gebruikt worden in advertentieruimte op diverse websites.

Pfizer

november 9th, 2011 (No Comments)

Toen Pfizer een nieuwe business unit startte, werden wij benaderd om hiervoor een videoproductie te maken. Voor dit project is een serie van tien korte films samengesteld.

O.K. Nederland

november 9th, 2011 (No Comments)

OK Nederland benaderde ons met de vraag om de productie van hun trainingsvideo’s te verzorgen. Om klantenservice-medewerkers te trainen, tonen deze video’s lichaamstaal en gezichtsexpressie van een klant tijdens een telefoongesprek.

Jeugd enzo

november 8th, 2011 (No Comments)

Jeugd enzo is opgericht door Frank van Strijen, bekend van radio-en televisie-interviews over jeugdcultuur bij ‘Rondom Tien’, ‘Zembla’ en ‘Het Elfde Uur’.

Ztijl.nl

november 8th, 2011 (No Comments)

Ztijl.nl handelt in zeer gevarieerde en exclusieve designverlichting. In de loop der jaren is Ztijl uitgegroeid tot een van de grootste online handelaren in Nederland en daarbuiten.